Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه بروجردگفت: عمده خسارت‌های زمان زلزله در بخش مسکن مربوط به بافت‌های فرسوده شهری و روستایی است.



رضا آریایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: با توجه به وقوع زلزله‌های متعدد در طول هفته گذشته دستگاه‌های خدمات‌رسان، امدادی و اجرایی شهرستان با تمام امکانات تا 48 ساعت آینده به حالت آماده‌باش کامل درآمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه کرد: زلزله‌های اخیر اگرچه موجب آزاد شدن انرژی درونی زمین می‌شود اما به دلیل آنکه در هیچ جای دنیا امکان پیش‌بینی وقوع زلزله وجود ندارد لذا باتدبیر و برنامه‌ریزی ستاد بحران بروجرد، نیروهای امدادی، دستگاه‌های خدمات‌رسان و اجرایی در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

این مسئول با دعوت شهروندان به حفظ خونسردی در زمان وقوع حادثه بیان کرد: شهروندان باید آمادگی لازم برای رویارویی با زلزله‌های احتمالی را داشته باشند  ولی تاکنون کسی نتوانسته است زمان دقیق وقوع زمین‌لرزه‌ها را پیش‌بینی کند.

 فرماندار بروجرد گفت: این شهرستان از مناطق زلزله‌خیز محسوب و بر روی گسل بناشده و در سال 85 نیز شاهد زلزله بزرگ 6.1 ریشتری بود.

آریایی اضافه کرد: وقوع زمین‌لرزه‌ها با ریشترهای پایین یک نوع هشدار به شهروندان برای اقدام به مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی است.

وی تاکید کرد: سازمان نظام مهندسی و دستگاه‌هایی ناظر بر روند ساخت‌وساز باید نظارت‌ها در این حوزه را تشدید کنند.

معاون استاندار لرستان گفت: با توجه به اینکه عمده خسارت‌های زمان زلزله در بخش مسکن مربوط به بافت‌های فرسوده شهری و روستایی است دولت همه ساله  تسهیلات یارانه‌دار لازم را برای مقاوم‌سازی این مناطق اختصاص می‌دهد.

آریایی افزود: مردم می‌توانند با پرداخت مبلغی اندک معادل چند هزار تومان ساختمان‌های خود را تا هر میزانی که بخواهند براساس قیمت ساختمان خود بیمه کنند.

وی خاطرنشان کرد: کمک‌های دولتی در بعد از زمان وقوع زمین‌لرزه تنها بخشی از خسارت‌ها را جبران می‌کند اما بیمه کردن واحدهای مسکونی زمینه را برای پرداخت کمک بلاعوض بیمه‌ای و بازسازی سریع خسارت‌های زمین‌لرزه فراهم می‌کند.

فرماندار ویژه بروجرد گفت: در پنج روز اخیر زمین‌لرزه‌های سه ریشتری و بیشتر بروجرد را لرزانده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۲۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: براثر زمین‌لرزه بعد از ظهر امروز، گچ‌ برخی خانه‌ها در روستاهای اطراف شهر تیتکانلو ریخت.

شفیق در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: به‌جز گچ‌ریزی تعدادی از ساختمان‌های روستایی، این زلزله هیچ خسارت مالی و جانی به‌دنبال نداشته است.

وی یادآوری کرد: ساعت ۳۷: ۱۵ امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر در عمق هشت کیلومتری به وقوع پیوست. این زمین‌لرزه در شهرستان‌های شیروان، فاروج و بجنورد احساس شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند